Why

Van plan carrière te maken als model? Of heb je simpelweg behoefte aan kick-ass foto’s voor je Instagram/LinkedIn? Maar geen idee hoe je dit voor elkaar moet krijgen? Look no further, PortfolioHeroes to the rescue!

 

PORTFOLIOHEROES GOES TO SCHOOL
 
Hét schoolfotografie concept omgezet in mooie Portfoliofoto’s! Speciaal voor dans- en toneelscholen brengen wij PortfolioHeroes naar de school toe voor een toegankelijk tarief. De schootdag op de school is compleet gratis en de leden beslissen achteraf of ze 1 van onze fotopakketten willen afnemen. Onze fotopakketten zijn:
 
Pakket 1: 30,-        Pakket 2:  50,-         Pakket 3: 75,-
1 Totaalshot           2 Totaalshots           4 Totaalshots
1 Portret                  2 Portretten              4  Portretten
1 Dansfoto              2 Dansfoto’s             4 Dansfoto’s
 
 

 

Ben jij een school en wil je meer informatie om Portfolioheroes ook bij jou te laten shooten? Vul dan hieronder het formulier in!

 

PORTFOLIOHEROES SHOOTDAG

Met meerdere fotografen in gevarieerde stijlen legt PortfolioHeroes je op de gevoelige plaat. In verschillende in- en outdoors settings creëren wij een fantastische shootdag met jou als stralende middelpunt. PortfolioHeroes biedt jou een professionele shoot, aangeboden voor een toegankelijk bedrag. 

 

Hoe werkt het?

PortfolioHeroes organiseert twee keer per maand een shootdag op een waanzinnige locatie waarvoor je je kunt inschrijven. Met een kleine groep zul je dan unieke foto’s laten maken door een stuk of vier getalenteerde fotografen. Zij zullen je persoonlijk begeleiden om de beste foto’s van jou te maken! Aan het einde van de dag heb je een complete portfolio opgebouwd, in verschillende stijlen en settings.

Wat houdt het in? 

  • Drie tot vier fotografen
  • Vier shoots (indoor & outdoor)
  • Make up artists (twee looks)
  • Stylist uit LA
  • Diverse toplocaties
  • Incl. catering & goodiebag
  • Resultaat: 20 professioneel bewerkte foto’s (binnen één week geleverd)
  • Voor een uniek bedrag van EUR 399,-